Τι ειναι οι μαθησιακές δυσκολίες; »

Διαδικτυακά Προγράμματα Davis

Τα προγράμματά μας γίνονται και διαδικτυακά!

Διαβάστε Περισσότερα

Δυσλεξία

Μια νέα, καινοτόμος προσέγγιση! Εξερευνήστε μαζί μας πώς το πρόγραμμα Αντιμετώπιση της Δυσλεξίας Davis® μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας ή/και εσάς.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα ΔΕΠ(Υ)

Τα άτομα με ΔΕΠ(Υ), έχοντας αυξημένη συναίσθηση του περιβάλλοντος, τείνουν να είναι πιο περίεργα. Η περιέργεια κινεί την προσοχή τους σε ό,τι θεωρούν πιο ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα Davis παρέχει τις τεχνικές να ελέγχουν την προσοχή τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Δυσαριθμησία

Γιατί μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα κατανόησης και εκμάθησης της αριθμητικής με παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας; Η προσέγγιση του R. Davis, πηγαίνοντας στη ρίζα του προβλήματος, δίνει την απάντηση και τον τρόπο να αντιμετωπισθούν αυτές οι δυσκολίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Δυσπραξία, Δυσγραφία

Ανησυχείτε, γιατί το παιδί σας δεν μπορεί να συντονίσει τις κινήσεις του, να τρέξει, να πηδήξει, να χοροπηδήσει; Δυσκολεύεται να μάθει ποδήλατο ή να πιάνει μια μπάλα; Tο πρόγραμμα Αντιμετώπιση της Δυσπραξίας Davis® μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις και την λύση. Είναι αδύνατον να διαβάσετε τα γράμματα σας ή του παιδιού σας; Είναι μαρτύριο να αντιγράψετε ένα κείμενο; Το πρόγραμμα της Δυσγραφίας Davis®μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα!

Διαβάστε Περισσότερα